2016 m. sausio 4 d., pirmadienis

Wedding. Regina & Vaidas. London

Mūsų istorija prasidėjo senokai, dar tuomet, kada lankiausi Barbados, kur atostogavo Vaidas ir Regina. Susitikome visiškai atsitiktinai, bet tai išaugo į gražią pažintį.
Kalbėjom, kad reiktų jiems vestuves daryti kažkur toli nuo visų, pasiimti mane į kokią egzotišką vietą ir grįžti į Londoną jau susituokus. Planas buvo įgyvendintas, tik kitaip: vieną dieną gavau pakvietimą į Londoną, kur vyks jų vestuvės, o iškart po jų, jie išskrido į Jamaiką!
Jei vestuvinė fotosesija vyksta mieste, kuris yra didelis ir jame visuomet labai daug žmonių, gali būti tikras, kad sulaukti daug įdomių reakcijų. Žmonės žiūrės, sveikins ir linkės laimės. Man patinka fotografuoti praeivių reakcijas. Tuomet jaunuosius kiek palieku nuošalyje, bet neišstumiu iš kadro, ir visą dėmesį sutelkiu į praeivius, kurie atsisuka, rodo pirštais, šypsosi, fotografuoja. Tai tampa puikiu fonu visai fotosesijai, kurioje svarbiausieji - jaunasis ir jaunoji.
Buvo karšta ir saulėta diena, todėl apsilankėme populiariausiuose turistiniuose objektuose. Saulės spinduliai atnešė gražią šviesą, tuo pačiu sukūrė nuostabių šešėlių. O kur dar vairuotojas, kuris ant tilto, išlindęs iš mašinos, sveikino jaunuosius, buvo tikra, nesuvaidinta laimės akimirka.
O po to veiksmas persikėlė į seną Londono miesto autobusą, kuriame pabaigėme fotosesiją.
Be galo džiaugiausi galutiniu rezultatu, kurį mums pavyko pasiekti!













































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą